Autor: 021.rs

Novi Sad
01.05.2024.
17:24
Mandatar za sastav Vlade Miloš Vučević prilikom izlaganja ekspozea u Skupštini Srbije rekao je da će deo Kliničkog centra Vojvodine biti izgrađen ove godine.
  • Pašić

    03.05.2024 12:24
    Obećanja
    Gospodine predsedniče vlade Srbije gradiš i poslovno stambeni zgradu u ulici Nikole Pašića nekad br.9 sada 19 ve 30 godina zajedno sa svojim koalicionim partnerima i još uvek je otvoren bazen za vodu, bacanje špriceva od drogiranja kao i bacanje kradenih stvari i koji u letnjim mesecima širi nesnosni smrad.
    Ne verujem vam da će te ni KCV završiti do kraja ove godine a voleo bi kao što bi voleo i da se Pašićeva ,19 završi što pre.
  • Gordana

    03.05.2024 10:33
    Nisi taj
    koji obecava. Ti treba da odgovaras. A mi smo ti koji treba da vodimo racuna da se to desi. A nismo. Zasto???
  • комшиница

    02.05.2024 12:32
    Хеј стварно? Па тридесет година то слушамо. Нема гарнитуре која није завршавала Клинички центар.
  • pajo patak

    02.05.2024 12:14
    klasično pitanje:
    a do kraja koje godine ?
  • ZX

    02.05.2024 07:02
    Reči nisu skupe
    I ovaj počeo da obećava kao i njegov šef. To nije dobar znak.
  • /

    01.05.2024 22:45
    /
    pre 20g tokom kampanje djilas se slikao ispred nalepljenih fasadnih plocica na klinicki centar i pricao kako je gotov. iza tih plocica je bila rusevina od pre milosevica.

    e zato je djilas isti kao ovi
  • Boeser Wolf

    01.05.2024 22:39
    A koje? Pošto ovo kažu svake godine
  • R49

    01.05.2024 22:29
    Poznata tehnika
    Vučević: Do kraja godine biće završeni radovi u Kliničkom centru Vojvodine

    I ovaj počeo da daje obećanja kao i gazda mu. Pitam se hoće li nam tolika obećanja škoditi?
  • Hannah Montana

    01.05.2024 21:41
    Ne znam ko ce da se leci tu, a ne znam ko ce da leci, jer su i lekari i pacijenti u Nemackoj ili Austriji na radu.
  • Мирко Топаловић

    01.05.2024 21:34
    Плате и пензије не спомиње ,бицикли стазу Петроварадин-Беочин , а од сваког моста је доста, шта ће бити са мостовима ? као градоначелник је обећавао пред изборе а оно само макете и стрњика
  • Pobesneli Laloš

    01.05.2024 20:02
    Na sv, Nikad
    Biće završena kad i Regionalna bolnica u Zrenjaninu. Nikad. Skadar na Begeju se gradi već 40 godina i predstavlja desetospratnu plavu ljušturu. U funkciji su samo 4 sprata, a 6 zvrji prazno. Zato i čudi što je nezavršena zgradetina dograđivana da bi se "našlo mesta" za polovnu magnetnu rezonancu.
  • Pera

    01.05.2024 19:30
    Potpuni haos u primarnoj zdravstvenoj zastiti. Lekari opste prakse preoptereceni i rade kao pisari, ako imaju vise bolesnih i posalju kod specijalisae vise od dozvoljene kvote ili ako prepisu svi bolesnima adekvatne lekove budu kaznjeni umanjenjem plate. Osnovne usluge u bolnicama nedostupne. Klinicki centri u stanju raspadanja i organizaciono i kadrovski i materijalno. Opsti nedostatak kadra, slaba organizacija i nerad. Nismo toliko siromasni i neuki da bi bio ovoliki raspad sistema. Najveci strah u Srbiji je da se neko razboli i da mu treba zdravstveni sistem Srbije. Pogledajte samo susednu Hrvatsku, njihov zdravstveni sistem iako nije u najboljem stanju je za dva reda velicine bolji od naseg. Sve cesce ljudi sa dvojnim drzavljanstvom idu tamo na lecenje ako je nesto ozbiljno, kvalitet usluge i nege je neuporedivo bolji. Mi koji imamo samo nase drzavljanstvo, tu smo i trpimo.
  • Boza Bogdanovic

    01.05.2024 19:24
    Pet prvoklasnih ovaca
    Nema nikakvih razloga da ja imam bolje mislenje o nekim ministrima u najnovijoj Vladi Srbije, od misljenja mnogih politicara iz Evropske Unije. Pogotovo, kada su u pitanju Dacic, Vulin, Nenad Popovic i Vesic (Djindjicev "prijatelj").
    U Izbornoj kampanji 1993. godine, u vreme najvece inflacije, nastupio sam u direktnoj emisiji na Radio Boru, kao predstavnik OO DS. U veoma ostroj diskusiji, otprilike sam, pored ostalog, i ovo rekao: "Neki stari, onemocali seljak da Zemljoradnickoj zadruzi 5 prvoklasnih ovaca, da ih vode na ispasu u toku leta. Onakvi, kakvi su u toj Zadruzi, prvu ovcu bi odmah prodali, drugu ovcu pojeli, trecu izgubili, cetvrtu poklonili nekom politicaru, a petu bi izgladnili. Vratili bi je kasnije tom seljaku, kategorivsi trvrdeci, da takva polucrkotina od ovce vise vredi od onih 5 prvoklasnih ovaca, koje im je on dao."
    U sledecih nekoliko minuta uporedio sam borski RTB sa tom lopovskom Zadrugom, navodeci 5 slicnih primera. Pre moje diskusije, predstavnik SPS-a (jedan od pom. gen. dir. RTB-a) procitao je ono sto su mu oni dali. Jednostavno nije kasnije znao kako da mi odgovori, pa ga smenili sa te funkcije, i po kazni, poslali da u sledecih nekoliko meseci predaje u srednjoj skoli.
    Posle tog nastupa, vrata Radio i kasnije TB-Bora bila su zatvorena za mene, cak i u vreme borskog DOS-a (isturenog odeljenja Sainovicevog SPS-a).
    Boza Bogdanovic, Bor
    P.S. Razmislite, da li bi ste smeli nekome od tih ministara da date 5 prvoklasnih ovaca na cuvanje
  • Poznavalac prilika

    01.05.2024 18:21
    Pazi, neće.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna